На Закарпатті двоє чоловіків побили прикордонника, забрали пістолет і втекли в Румунію - ЗМІ

На Закарпатті двоє чоловіків побили прикордонника, забрали пістолет і втекли в Румунію - ЗМІ

Укрінформ
На Закарпатті на ділянці відповідальності 27-го прикордонного загону двоє чоловіків напали на прикордонника.

Справу розслідують правоохоронці. Про це в коментарі Суспільне.Ужгород повідомила речниця Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова, передає Укрінформ.

«Дана подія відбулася 24 травня на ділянці відповідальності 27-го прикордонного загону. Про цей факт було проінформовано співробітників Національної поліції, СБУ та ДБР», - сказала Федорова.

За її словами, наразі у справі триває перевірка та розшук зловмисників.

Як повідомляє Новини Закарпаття, подія трапилася на ділянці українсько-румунського кордону, поблизу пунктів пропуску «Ділове» та «Богдан».

Прикордонний наряд, реагуючи на спрацювання сигнальної міни, виявив двох порушників кордону. Прикордонник, намагаючись зупинити їх, зробив два попереджувальні постріли у повітря. Однак, замість того, щоб зупинитися, чоловіки жорстоко напали на нього та завдали тілесних ушкоджень та роззброїли, забравши пістолет «Форт 12 Р». Під час втечі зловмисники здійснили п'ять пострілів у бік прикордонника, але не влучили.

На момент прибуття підмоги порушникам кордону вже вдалося втекти до Румунії.

Читайте також: На Закарпатті у переправників ухилянтів вилучили гумові човни та автівки - поліція

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтями 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та 186 (Викрадення зброї) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у Закарпатській області поліція провела обшуки в організаторів схеми незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон, вилучили гумові човни, автівки, мобільні телефони та гроші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-