На Хмельниччині під час забігу для Сил спецоперацій зібрали понад ₴210 тисяч

На Хмельниччині під час забігу для Сил спецоперацій зібрали понад ₴210 тисяч

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому відбувся благодійний забіг “Братерство сталевих” на підтримку Сил спецоперацій. Зібрали понад 210 тисяч гривень на закупівлю FPV-дронів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Благодійний забіг “Братерство сталевих” на підтримку Сил спеціальних операцій та з метою вшанування пам’яті загиблих у боротьбі за незалежність України проводиться на Хмельниччині вдруге. Організаторами заходу є управління молоді, фізичної культури і спорту ОВА, обласна рада, обласний науково-методичний центр культури і мистецтва та спортивний клуб FlashRun. 

Майже тисяча учасників зареєструвалось на забіг: наймолодшому — лише 2,5 року, а найстаршому — 74.

Забіг у Хмельницькому на підтримку Сил спецоперацій - зібрали понад 210 тис. гривень для дронів / Фото: Валентина Марцонь

Перед початком забігу хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих внаслідок російської агресії. Далі стартували діти віком до 8 років, їх забіг на 300 метрів був особливо цікавим та емоційним. Дистанція для дорослих становила 2,5 кілометра.

Читайте також: В Івано-Франківську «Театральні волоцюги» зібрали понад ₴100 тисяч на FPV-дрони

На фініші військові підрозділу ССО вручили дітям солодкі символічні медалі, а старшим — пам’ятні медалі. Загалом вдалося зібрати й передати спецпризначенцям 210 692 гривні на придбання FPV-дронів.

Як повідомлялось, Хмельницька громада передала військовим ще 240 FPV-дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-