У Невському на Луганщині зафіксували ще два випадки руйнування житла через обстріли

У Невському на Луганщині зафіксували ще два випадки руйнування житла через обстріли

Укрінформ
У Невському Луганської області зафіксували ще два випадки руйнування житлової забудови внаслідок обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це ідеться на сторінці у Фейсбуці Луганської обласної державної адміністрації.

"Зафіксували ще два випадки руйнування житлової забудови у Невському. Не маючи очікуваних успіхів на фронті, загарбники відіграються на населених пунктах. Невське і Новолюбівку вони обстріляли з реактивної системи залпового вогню та зі ствольної артилерії. Мінометних та артилерійських ударів зазнали Куземівка, Стельмахівка, Греківка, Макіївка", - заявив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Бойові дії учора відбувалися в районах Новоєгорівки, Греківки, Невського, Білогорівки. На Куп’янському напрямку росіяни втратили 69 осіб. Знищені російський засіб ППО і дві гармати, ще одна артилерійська система пошкоджена.

Як зазначає обладміністрація, у соцмережах оприлюднене фото оголошення водоканалу, що надає послуги у тимчасово захопленому російською армією Сєвєродонецьку, стосовно коригувань показань і нарахованих платежів.

Читайте також: Із Макіївки на Луганщині з-під обстрілів не можуть вивезти людей - ніхто не погоджується на евакуацію

"Для цього особі потрібно підтвердити факт непроживання у квартирі чи будинку. Як би не виглядало дивним, але зробити це можна лише особисто. А ще – привести двох свідків, які мають паспорти РФ", - підкреслили в ОДА.

Також у повідомленні йдеться, що "захоплену 10 років тому Брянку росіяни вважають віддаленим населеним пунктом. Тому ніяких глобальних робіт там не планують. Немає сучасної зали, але тепер є автоклуб від Мінкульту Росії. На базі автомобіля обладнано сцену та екран для показу фільмів".

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому росіянами Рубіжному Луганської області немає жодного педіатра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-