У Дніпрі чоловік виліз через вікно автівки ТЦК і втік на велосипеді

У Дніпрі чоловік виліз через вікно автівки ТЦК і втік на велосипеді

Укрінформ
У Дніпрі чоловік під час оповіщення військовозобов’язаних виліз через вікно автівки Територіального центру комплектування та соціальної підтримки і втік від його співробітників, які хотіли доставити чоловіка в ТЦК для оновлення даних.

Про це повідомив у Фейсбуці Дніпропетровський обласний ТЦК та СП, передає Укрінформ.

“У соціальних мережах поширюються декілька відео, на яких громадянин вилазить з легкового автомобіля, у салоні якого перебували військові, через вікно, забирає з багажника свій велосипед та спокійно залишає місце зйомки відео”, - йдеться в дописі.

Зазначається, що подія сталася 28 травня у Дніпрі під час оповіщення громадянина, який не оновлював свої дані у ТЦК та СП. Йому було запропоновано проїхати в районний центр комплектування та соціальної підтримки за місцем своєї реєстрації для оновлення даних і вирішення питання щодо його можливого притягнення до адміністративної відповідальності після встановлення факту та всіх обставин порушення ним законодавства про військовий облік.

У ТЦК наголосили, що після того, як чоловік сів у салон автомобіля, його поведінка стала неадекватною, він почав вилазити у відкрите вікно автівки, емоційно кликав перехожих допомогти йому залишити авто - без пояснень причин такої реакції.

Читайте також: В Одеському ТЦК спростували інформацію про участь їхніх працівників у бійці в Аркадії

Військові запевняють, що не застосовували до чоловіка жодних заходів психологічного або фізичного примусу, а зараз вживають подальших заходів для його належного оповіщення відповідно до вимог чинного законодавства.

“Закликаємо громадськість та ЗМІ не брати участі у черговій хвилі “стурбованості” та “занепокоєності” щодо дій ТЦК та СП і не підживлювати ворожу пропаганду”, - зауважили в обласному ТЦК.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому в Мукачеві громадяни ромської національності побили військового із ТЦК.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-