У Невському на Луганщині внаслідок обстрілів не залишилося уцілілих будинків

У Невському на Луганщині внаслідок обстрілів не залишилося уцілілих будинків

Відео
Укрінформ
У селищі Невське Луганської області всі будівлі мають різного ступеня пошкодження внаслідок постійних атак російських військ.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Із «Градів» та ствольної артилерії росіяни вдарили по Невському, завдавши чергових руйнувань. Вони поступово знищують цей населений пункт. Різного ступеня пошкодження має кожна домівка, багато з яких цілком зруйновані», - написав Лисогор.

Також, за словами Лисогора, з мінометів та артилерії загарбники поцілили по Стельмахівці, Куземівці, Макіївці, Греківці. Авіаційного удару завдано по Макіївці.

Він додав, що ворог намагався просунутися у Серебрянському лісі та поблизу Невського, але усі ці спроби зупинені українськими захисниками.

Читайте також: На виїзді із Сєвєродонецька загарбники видають повістки всім чоловікам

Тим часом Кремль, як зазначив Лисогор, дав зрозуміти, що не збирається надавати суттєву економічну допомогу так званій «ЛНР» після відповідних звернень ватажків останньої. Відповідь не забарилась: «При реалізації програм розвитку необхідно максимально задіяти потенціал місцевих виробників».

«Тобто, після псевдовиборів Путіна окуповані території мають сподіватись виключно на себе», - зауважив очільник Луганської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, з Макіївки на Луганщині з-під обстрілів не можуть вивезти людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-