Автобус із школярами потрапив у ДТП на Вінниччині, постраждали п’ятеро дітей

Автобус із школярами потрапив у ДТП на Вінниччині, постраждали п’ятеро дітей

Фото
Укрінформ
На Вінниччині 4 червня біля с. Кунка Гайсинського району у ДТП потрапив мікроавтобус із 17 дітьми та 5 дорослими, які поверталися з екскурсії, постраждали 5 підлітків і 2 дорослих.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

«Поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій постраждало 5 підлітків і 2 дорослих. Автопригода сталась 4 червня близько 00:40 біля с. Кунка, Гайсинського району. Внаслідок аварії один неповнолітній госпіталізований, інші після надання допомоги відпущені додому», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, 46-річний водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який здійснював нерегулярні пасажирські перевезення, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

У салоні мікроавтобуса перебували 17 дітей, віком від 7 до 17 років, та 5 дорослих. Група поверталась з екскурсії.

Читайте також: На Кіровоградщині автівка з’їхала у кювет - двоє загиблих

За медичною допомогою звернулось 7 пасажирів, з яких 5 підлітків віком 16 та 17 років, з них один госпіталізований. Іншим учасникам ДТП надано медичну допомогу та відпущено додому.

Водій був тверезий. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомлялось, на Вінниччині 29 травня внаслідок зіткнення із вантажівкою перекинувся пасажирський автобус, постраждали 11 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-