Удар по Дніпру: пошкоджені майже 50 багатоповерхівок і приватних будинків, лікарня та школа

Удар по Дніпру: пошкоджені майже 50 багатоповерхівок і приватних будинків, лікарня та школа

Фото
Укрінформ
У Дніпрі внаслідок ранкової ракетної атаки понівечено 16 багатоповерхівок, 31 приватний будинок, школу, лікарню та поліклініку.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Укрінформ.

«Станом на 09.00 постраждало: більше 10 будинків ЖКГ. Орієнтовно 300 вікон. 6 будинків ОСББ. Орієнтовно 100 вікон. Лікарня та поліклініка. Орієнтовно 70 вікон. Школа. 31 приватний будинок», - поінформував Філатов.

Наслідки російської ракетної атаки по Дніпру / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

Міський голова наголосив, щоб усі, кому потрібна допомога, зверталися до працівників районної адміністрації, які працюють на місці, або безпосередньо в адміністрацію.

Читайте також: За добу на фронті відбулося 137 боєзіткнень, найбільше - на Покровському напрямку

Удар по Дніпру: пошкоджені майже 50 багатоповерхівок і приватних будинків, лікарня та школа / Фото: Сергій Лисак, Дніпропетровська ОВА

Пізніше Дніпровська міська рада повідомила, що внаслідок ранкової ракетної атаки армії РФ постраждали дві лікарні.

«Окрім житлових будинків та навчального закладу, у місті постраждали і дві лікарні. У двох корпусах одного із медзакладів вибито 62 вікна, також постраждали вхідні двері та внутрішні металопластикові перегородки в операційній. Ще в одній з лікарень міста ударною хвилею вибило 7 вікон», - йдеться у повідомленні.

Як розповіла заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення міськради Олександра Бодя, до міських медичних закладів Дніпра надійшло двоє постраждалих (36-річні жінка та чоловік). Вони у стані середньої тяжкості, мають вибухові травми та поранення. Наразі стан обох пацієнтів стабільний.

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки пошкоджені дві лікарні / Фото: Дніпровська міська рада

Як повідомляв Укрінформ, уранці 4 червня у Дніпрі сили ППО збили дві російські ракети. Поранені семеро людей, серед яких двоє дітей, зокрема хлопчик віком 1 місяць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-