Загарбники обстріляли Білозерську громаду на Херсонщині: одна жінка загинула, двоє поранені

Загарбники обстріляли Білозерську громаду на Херсонщині: одна жінка загинула, двоє поранені

Укрінформ
На Херсонщині під час вранішнього обстрілу Білозерки поранено двох жінок, пошкоджено три крамниці, кав’ярню та приватну автівку.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Сьогодні зранку під ударом окупаційних військ опинилася центральна частина селища Білозерка. Ворожим вогнем пошкоджено три крамниці, кав’ярню та приватну автівку», - написав Прокудін.

За його словами, поранено 55-річну жінку, яка на момент обстрілу перебувала у приміщенні. Її шпиталізували до лікарні у середньому стані тяжкості.

Читайте також: Війська РФ за добу обстріляли 16 населених пунктів Херсонщини, четверо поранених

Окрім того, під удар на вулиці потрапила 81-річна жінка. У неї діагностували котузію, поранення скроні, вибухову та черепно-мозкову травми. Потерпілій надали меддопомогу на місці.

Також стало відомо пізніше у селі Велетенське Білозерської громади Херсонської області внаслідок обстрілу 4 червня загинула літня жінка, повідомляє у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«Російські війська вбили літню жінку у Велетенському. Місцева жителька загинула внаслідок ворожого обстрілу на подвір’ї власної оселі», - написав Прокудін.

Як повідомлялось, російські війська за минулу добу здійснили обстріли 16 населених пунктів Херсонської області, поранені четверо людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-