Росіяни за добу випустили по Харківщині близько 30 авіабомб - Синєгубов

Росіяни за добу випустили по Харківщині близько 30 авіабомб - Синєгубов

Укрінформ
За минулу добу росіяни завдали авіаударів по Харківщині близько 30 бомбами.

Про це сказав в ефірі телемарафону “Єдині новини” начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

“У нас постійно лунають сигнали повітряної тривоги, вчора – близько 13 годин за добу. І вони супроводжуються ударами, всі загрози реальні. Всього за добу було випущено близько 30 авіабомб, включно з ударом по Харкову. Ворог продовжує знищувати нашу цивільну інфраструктуру”, - зазначив Синєгубов.

За його інформацією, наприкінці дня 3 червня росіяни вдарили по Харкову, внаслідок чого пошкоджено освітній заклад. Не припиняються обстріли прикордоння на Липецькому, Вовчанському, Куп’янському напрямках.

За словами Синєгубова, росіяни намагаються просуватися вглиб українських територій, продовжують штурмувати, та успіху не мають.

Читайте також: Російські війська за добу 2200 разів обстріляли територію України - Генштаб

Від початку нового наступу на Харківщину на Вовчанському напрямку росіяни скинули близько 30 авіабомб.

“Ворог застосовує тактику випаленої землі. Ми пригадуємо, який Вовчанськ мав вигляд під час звільнення восени 2022 року, і який вигляд має зараз. Місто треба будувати з нуля”, - сказав Синєгубов.

Як повідомлялося, від 10 травня триває повторний наступ Росії на Харківщину. На Харківському напрямку за минулу добу відбулося 11 бойових зіткнень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-