Івано-Франківська ОВА передала захисникам квадрокоптери та комп’ютерну техніку

Івано-Франківська ОВА передала захисникам квадрокоптери та комп’ютерну техніку

Фото
Укрінформ
Івано-Франківська обласна військова адміністрація передала українським військовим квадрокоптери та комп’ютерну техніку, придбані коштом обласного бюджету.

Про це у Фейсбуці повідомила начальник Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

«Війна триває і наше завдання - робити все можливе задля підсилення українських воїнів. Чергову допомогу на суму понад 600 тисяч гривень передали для трьох військових формувань Прикарпаття», - написала Онищук.

За її словами, три квадрокоптери «Мавік» отримала 10-та окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс», комп’ютерну техніку передали бійцям радіотехнічного батальйону Галицько-Волинської радіотехнічної бригади повітряного командування «Захід».

Івано-Франківська ОВА передала захисникам квадрокоптери та комп’ютерну техніку / Фото: Світлана Онищук

Окрім того, комп’ютерну та побутову техніку, а також різноманітний інвентар передано для Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Усе це придбали за кошти обласного бюджету в рамках цільової програми надання шефської допомоги військовим формуванням краю.

Читайте також: Франківськ передав понад 100 дронів на Харківський та Авдіївський напрямки

Як повідомлялось, начальник Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук зустрілася на Донеччині із захисниками 10 ОГШБ з Прикарпаття, вручила їм обласні нагороди «За бойову звитягу» та передала техніки на понад 1,2 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-