У Нікопольському районі від ворожих обстрілів постраждали троє цивільних

У Нікопольському районі від ворожих обстрілів постраждали троє цивільних

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині сьогодні від ворожих обстрілів постраждали жителі Нікопольщини: два чоловіка та літня жінка; пошкоджені вісім житлових будинків.

Про це повідомив у Телеграмі голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

«Ворог знову тероризував мирних жителів Нікопольщини. Постраждали двоє чоловіків 47 та 49 років, а також 85-річна жінка. Але все добре, лікуватимуться вдома…Пошкоджені 8 житлових будинків, 5 господарських споруд, теплиці, більше двох з половиною десятків сонячних панелей, лінія електропередачі. Знищено екскаватор, ще один – пошкоджений», - написав Лукашук.

Він зазначив, що за сьогодні війська РФ запустили сім дронів-камікадзе по Нікополю та Мирівській громаді, а також обстріляли райцентр з артилерії.

За словами посадовця, уламки збитого у Новомосковському районі російського БПЛА пошкодили приватний будинок. Також зранку було гучно в одній з громад на Синельниківщині, в інших громадах області день минув спокійно.

Читайте також: Росіяни обстріляли Північне на Донеччині, одна людина загинула

Як повідомлялося, Дніпропетровщина і зокрема місто Нікополь та прилеглі до нього населені пункти перебувають під обстрілами російських військ, майже щодня ворог тероризує цивільних жителів, руйнує будинки, енергетичні та різні інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-