Напад на волонтерку в Києві: суд призначив одному з учасників цілодобовий домашній арешт

Напад на волонтерку в Києві: суд призначив одному з учасників цілодобовий домашній арешт

Укрінформ
Столичний суд обрав одному з учасників конфлікту з волонтеркою, який стався нещодавно, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на два місяці.

Цю інформацію Укрінформу підтвердив т.в.о. начальника відділу комунікауії поліції Києва Дитро Грищенко.

"Я по особистих даних (фігуранта – ред.) не скажу, але одному з фігурантів цього провадження суд дійсно сьогодні обрав запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт", – сказав він.

За інформацією ЗМІ, йдеться про 73-річного громадянина Віктора Салюка.

Грищенко поінформував, що розгляд клопотання про запобіжний захід по іншому фігуранту буде відбуватися, попередньо, у понеділок.

Читайте також: У Києві напали на волонтерку через українську мову - поліція відкрила справу

Як повідомлялося, в Києві 2 червня біля зупинки електрички "Куренівка" двоє чоловіків напали на волонтерку, яка поверталася із прощання з парамедикинею Іриною Цибух на Майдані Незалежності. За її словами, чоловіки викрикували українофобні вислови. Після того, як жінка почала знімати усе на телефон, один із них вихопив пристрій та вдарив її по обличчю.

Одного з підозрюваних – 73-річного жителя столичного Печерська – поліція затримала 5 червня. А другого фігуранта – місцевого жителя 1964 року народження – встановили і затримали 7 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-