Із Макіївки на Луганщині евакуювали чоловіка

Із Макіївки на Луганщині евакуювали чоловіка

Укрінформ
З Макіївки Луганської області евакуювали чоловіка.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці у ФейсбуціЛуганської обласної військової адміністрації.

За словами начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора, чоловіку 1982 року народження допомогли виїхати з прифронтової Макіївки на Харківщину. Там він проживатиме з матір’ю, яку евакуювали двома добами раніше. У подальшому необхідну допомогу родині надасть Красноріченська військова адміністрація.

Як підкреслив Лисогор, залишатися у звільнених селах вкрай небезпечно, адже обстріли з боку росіян не припиняються.

Так, із мінометів ворог поцілив по Макіївці, зі ствольної артилерії - по Стельмахівці та Куземівці. По Невському росіяни били з мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

Атакувальні дії російська армія вела поблизу Греківки, Андріївки, у Білогорівці й Серебрянському лісі.

На Куп’янському напрямку втрати росіян склали 84 особи вбитими та пораненими. Знищені два танки і дві бойові броньовані машини.

Як повідомляє ОВА, інвестор з РФ, якому керівництво так званої "ЛНР" за безцінь віддало шахти "Східвугілля", уже встиг утворити на підприємствах заборгованість із зарплати. Кошти для її погашення запросили у бюджеті.

Читайте також: СБУ викрила «топ-колаборантів» з Луганщини, які після псевдовиборів очолили окупаційні органи влади

У Рубіжному загарбники відмовляються приймати заяви для подальшого надання компенсації за зруйноване нерухоме майно та наголошують, що гроші на ці виплати не передбачені, зауважили в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у Луганську випускникам будівельного коледжу росіяни за один день провели медичне обстеження і виписали "бойові" повістки.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-