На Донеччині росіяни минулої доби вбили цивільного, ще двох поранили

На Донеччині росіяни минулої доби вбили цивільного, ще двох поранили

Укрінформ
Росіяни 8 червня вбили одного жителя Донеччини, ще двоє зазнали поранень.

Про це повідомляє начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграмі, передає Укрінформ.

"За 8 червня росіяни вбили одного жителя Донеччини — у Нью-Йорку. Ще дві людини в області за добу отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з початку повномасштабного вторгнення загинули 1993 мешканці області, ще 4999 поранено. Зальна кількість жертв росіян подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

"Всього за добу росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 67 людей, у тому числі 8 дітей", - написав Філашкін.

За його словами у Краматорському районі ворожих обстрілів зазнали Ямпіль, Ямполівка, Терни і Зарічне Лиманської громади. У Костянтинівській громаді пошкоджено 11 будинків: 6 у Марковому і 5 у Миколаївці. У Берестку Іллінівської громади пошкоджені 8 об'єктів.

У Нью-Йорку Торецької громади Бахмутського району одна людина загинула, пошкоджено три будинки, нагадав голова ОВА. Також у Північному одна людина зазнала поранень і один будинок пошкоджено, ще чотири будинки ворог пошкодив у Неліпівці.

У Часовоярській громаді пошкоджені вісім приватних будинків і чотири багатоповерхівки. У Сіверську зруйновано будинок.

Читайте також: На Херсонщині внаслідок агресії РФ минулої доби загинула людина, четверо отримали поранення

Як повідомляв Укрінформ, 8 червня на Донеччині росіяни під час обстрілів пошкодили понад три десятки приватних будинків, чотири багатоповерхівки, промислові та об'єкти торгівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-