У Запоріжжі вбили директора департаменту правозабезпечення мерії Максима Денщіка

У Запоріжжі вбили директора департаменту правозабезпечення мерії Максима Денщіка

Укрінформ
Посадовець, якого сьогодні вранці вбили у Запоріжжі, - директор департаменту правового забезпечення міської ради Максим Денщік.

Про це повідомила у Телеграмі секретар Запорізькой міськради Регіна Харченко, передає Укрінформ.

"Місто шокувала новина про вбивство директора департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Максима Денщіка", - написала вона.

Харченко висловила співчуття рідним і близьким загиблого.

За фактом убивства посадовця Запорізької міської ради слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області розпочали розслідування.

«За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури розпочато розслідування за фактом умисного вбивства… Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області», - повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора у Фейсбуці.

За даними слідства, вранці 11 червня біля під’їзду багатоповерхівки центрального району Запоріжжя невідомий стріляв у керівника одного з департаментів міської ради, після чого залишив місце події. Від отриманих поранень потерпілий помер у лікарні.

Наразі правоохоронці проводять невідкладні слідчо-оперативні заходи.

Пізніше поліція оприлюднила відео втечі чоловіка, якого підозрюють у вбивстві посадовця Запорізької міськради Максима Денщіка.

Його можна побачити на Фейсбук-сторінці поліції Запорізької області.

Поліція закликала відгукнутися громадян, які стали свідками або володіють будь-якою інформацією, що допоможе у розслідуванні та розшуку фігуранта.

"Якщо ви володієте будь-якою інформацією, яка допоможе встановити особу зловмисника, повідомте за номерами телефонів: 0505243139; 0983573313 або 102", - звернулися до громадян правоохоронці.

Запорізька обласна військова адміністрація анонсувала посилення заходів безпеки в обласному центрі після резонансного вбивства місцевого посадовця.

"Спільно із правоохоронцями будемо проводити превентивну роботу з викорінення криміналітету в обласному центрі. Окрема увага - до посилення заходів безпеки мешканців міста на вулицях. Працюємо на упередження", - написав у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Читайте також: В Оболонському районі Києва чоловік влаштував стрілянину, є постраждалий

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні близько восьмої ранку біля підʼїзду багатоповерхівки в Запоріжжі невідомий з вогнепальної зброї здійснив чотири постріли у місцевого посадовця та зник з місця події. Потерпілий помер під час надання медичної допомоги.

Фото: Facebook / Maxim Denschik

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-