В Одесі затримали підозрюваних у стрілянині в ресторані, двоє з них - рецидивісти з Росії

В Одесі затримали підозрюваних у стрілянині в ресторані, двоє з них - рецидивісти з Росії

Фото
Укрінформ
В Одесі поліцейські затримали трьох підозрюваних у стрілянині, яка сталася 12 червня в ресторані на Французькому бульварі. Двоє з них - громадяни Росії, які вже притягувалися до кримінальної відповідальності, у тому числі, за викрадення людини.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передає Укрінформ.

За даними слідства, компанія чоловіків відпочивала в ресторані на Французькому бульварі. Там між ними виникла сварка, що переросла у бійку, яка продовжилась вже на літньому майданчику закладу.

Під час конфлікту чоловіки погрожували один одному ножами, а один із них, 29-річний одесит, взяв зі своєї автівки гладкоствольну рушницю та здійснив з неї постріл у повітря. Після цього з місця злочину стрілець поїхав.

На місці події поліцейські виявили два ножі та сумку, в якій були три ручні гранати, дві з яких, попередньо, є бойовими. Небезпечні предмети, у тому числі зброю, слідчі скерували на експертизу.

«На місці події поліцейські затримали двох учасників конфлікту 32 та 43 років, які виявилися громадянами Російської Федерації. Задля розшуку третього фігуранта, який втік на авто, в місті було введено спеціальну поліцейську операцію. Згодом 29-річного чоловіка поліцейські затримали і вилучили у нього рушницю», - повідомили в поліції.

Правоохоронці додали, що затримані росіяни раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронних органів та притягувались до кримінальної відповідальності. Один з них перебував в розшуку за вимагання та викрадення людини.

Читайте також: Під Львовом сталася стрілянина, поранений водій BMW

Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру та обрання запобіжних заходів.

Як повідомляв Укрінформ, у селищі Сокільники Львівського району сталася стрілянина, внаслідок чого зазнав поранення водій BMW.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-