У Києві обвалилася частина Повітрофлотського мосту - затримується транспорт

У Києві обвалилася частина Повітрофлотського мосту - затримується транспорт

Фото
Укрінформ
У Києві через обвал фрагментів пішохідної частини Повітрофлотського шляхопроводу на трамвайну лінію затримується рух трамваїв та авто вздовж лінії.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

"Затримується рух трамваїв №№ 1, 3 через обвал фрагментів пішохідної частини Повітрофлотського шляхопроводу на трамвайну лінію. Рух авто вздовж трамвайної лінії також тимчасово перекрито", - ідеться у повідомленні.

У Києві обвалилася частина Повітрофлотського мосту / Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

Наразі автомобільний рух перекритий на межі вулиць Борщагівської та Жилянської (під шляхопроводом).

Жертв і постраждалих немає. На місці працюють необхідні міські служби, щоб якнайшвидше відновити можливість дорожнього руху.

Як повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Києві, повідомлення про руйнування мосту надійшло о 19:17. Наразі рятувальники розрізають металеві конструкції за допомогою гідро- та електроінструменту. Також проводиться розчищення дороги від зруйнованих конструкцій.

У Києві рух транспорту вулицею Жилянською, заблокований внаслідок обвалу частини Повітрофлотського шляхопроводу, планують відновити найближчим часом, повідомила Київська міська державна адміністрація у Телеграмі.

Наразі замість трамваїв організоване автобусне сполучення за наступною схемою руху: вул. Старовокзальна – пл. Галицька – просп. Берестейський – вул. Борщагівська до Кільцевої дороги.

Читайте також: На Київщині через аварійний стан перекрили рух мостом

Як повідомляв Укрінформ, у Києві на вулиці Академіка Заболотного обмежать рух транспорту з 18 до 22 червня.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-