Дніпропетровська облрада виділила понад ₴300 мільйонів на допомогу Силам оборони

Дніпропетровська облрада виділила понад ₴300 мільйонів на допомогу Силам оборони

Укрінформ
Депутати на засіданні 20-ї сесії Дніпропетровської облради затвердили зміни до бюджету, зокрема виділили понад ₴300 мільйонів на допомогу Силам оборони.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

“Кошти на ЗСУ, підтримка ветеранів, допомога Нікопольщині – сьогодні провели 20-ту сесію Дніпропетровської обласної ради. На підтримку Сил оборони додали 326,6 млн грн, загалом за час повномасштабного вторгнення було профінансовано 1,7 млрд грн, на цей рік закладено загалом 1,09 млрд”, - поінформував Лукашук.

За його словами, на Збройні сили України, а саме на придбання дронів, РЕБів, автівок тощо спрямують майже 15 млн грн депутатських субвенцій.

42 млн грн виділили на фінансову підтримку громад, які найбільше потерпають від російських атак: це міста Кривий Ріг і Нікополь, а також Червоногригорівська та Мирівська громади.

Читайте також: Від початку року Івано-Франківська громада скерувала на підтримку ЗСУ майже ₴300 мільйонів

Окрім того, 11,4 млн грн підуть на відновлення коледжу спорту у Дніпрі, що був пошкоджений внаслідок російської ракетної атаки 2 квітня 2024 року.

Лукашук додав, що майже 500 млн грн виділили на реконструкцію медичних закладів, придбання медобладнання, забезпечення витратними матеріалами, підтримку екстреної меддопомоги.

Як повідомляв Укрінформ, раніше депутати Дніпропетровської обласної ради на засіданні комісії з правоохоронної діяльності погодили питання про збільшення допомоги військовим на 210 млн грн.

Фото: Микола Лукашук / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-