Війська РФ за добу атакували сім населених пунктів Донеччини, пошкоджені 32 цивільних об’єкти

Війська РФ за добу атакували сім населених пунктів Донеччини, пошкоджені 32 цивільних об’єкти

Фото
Укрінформ
Війська РФ за минулу добу, 21 червня, здійснили 1945 обстрілів Донецької області, влучання зафіксовані у семи населених пунктах, де пошкоджені 32 цивільних об’єкти.

Про це повідомила поліція Донецької області, передає Укрінформ.

«Поліція зафіксувала 1945 обстрілів з боку РФ. Ворог атакував 7 населених пунктів: міста Курахове, Селидове, Торецьк, селища Дружба, Нью-Йорк, Північне, село Новожеланне», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок обстрілів пошкоджені 32 цивільних об’єкти - 26 житлових будинків, кафе, підприємство, автомобілі, ЛЕП.

Війська РФ за добу здійснили 1945 обстрілів Донеччини / Фото: Нацполіція

Зокрема, по Торецьку окупанти завдали шість ударів: чотирма авіабомбами «КАБ-250» та артилерією. Загинули дві людини, ще одна травмована. Пошкоджено шість багатоквартирних і два приватних будинки, інфраструктуру.

На Селидове загарбники скинули авіабомбу «УМПБ Д-30СН» - вбили двох мирних жителів і трьох поранили. Руйнувань зазнали п’ять багатоквартирних і шість приватних будинків.

Дружбу війська РФ обстріляли з артилерії, відомо про одну загиблу та одну поранену людину, пошкоджені дві приватних оселі.

Читайте також: Війська РФ уночі та зранку шість разів обстріляли прикордоння Сумщини

За інформацією правоохоронців, у смт. Нью-Йорк внаслідок авіаудару бомбою «КАБ-250» поранено цивільну особу, пошкоджено будинок.

Ще один поранений – у Північному, постраждали дві оселі та автомобіль.

Поліцією та СБУ відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, минулої доби, 21 червня, російські загарбники вбили п'ятьох жителів Донецької області і ще сімох людей поранили.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-