Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донеччину: двоє цивільних загинули, ще четверо поранені

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донеччину: двоє цивільних загинули, ще четверо поранені

Фото
Укрінформ
Упродовж минулої доби російські війська 19 разів обстріляли Донеччину, внаслідок чого пошкоджені приватні та багатоповерхові будинки, а також об’єкти інфраструктури, загинуло двоє людей і четверо зазнали поранень.

Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За 22 червня росіяни вбили 2 жителів Донеччини — у Торецьку. Ще 4 людини в області дістали поранення», - поінформував Філашкін.

Згідно з оприлюдненою ним інфографікою, поранень зазнали двоє людей у Торецьку, по одному - у Північному та Дронівці.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення на Донеччині загинуло 2015 людей і поранено 5069 осіб. Дані наведені без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі.

Читайте також: У Донецьку вранці лунали вибухи - соцмережі

Упродовж минулої доби російські війська 19 разів обстріляли Донеччину, внаслідок чого пошкоджені приватні та багатоповерхові будинки, а також об’єкти інфраструктури, повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Фейсбуці.

«За добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 95 людей, у тому числі 7 дітей», - написав Філашкін.

Зазначається, що у Покровському районі 8 обстрілів зазнала Курахівська громада. У Гірнику пошкоджено три приватні будинки і три багатоповерхівки, у Курахівці – три приватні будинки, у Кураховому в зоні ураження – промзона і приватний сектор. У Селидовому пошкоджено п’ять будинків, а у Вовчому Гродівської громади зруйновано будинок.

Щодо Краматорського району, то ввечері росіяни ударили ракетою по Привіллю Краматорської громади, де минулося без жертв. У Костянтинівці керованою авіабомбою пошкоджено 13 будинків, дві господарчі споруди і п’ять інфраструктурних об'єктів. Під вогнем перебували околиці Миколаївської громади.

Як повідомлялося, на Херсонщині минулої доби п’ятеро мирних жителів зазнали поранень унаслідок обстрілів.

Фото: Вадим Філашкін/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-