Побиття колишнього військового у Києві: оголосили підозру 17-річному студенту

Побиття колишнього військового у Києві: оголосили підозру 17-річному студенту

Укрінформ
Студентові коледжу з посиленою військовою та фізичної підготовкою, який 21 червня скоїв напад на колишнього військового в Дарницькому районі Києва, повідомили про підозру в хуліганстві.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомила у Фейсбуці.

«За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Дарницької окружної прокуратури 17-річному киянину повідомили про підозру у вчиненні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку, що супроводжується особливою зухвалістю (ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України)», - йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ввечері 21 червня близько опівночі хлопець вчинив хуліганство стосовно колишнього військовослужбовця, який повертався додому із прогулянки з собакою.

«На вулиці Тростянецькій до чоловіка підійшов підозрюваний разом із двома друзями, провокуючи конфлікт. Згодом хлопець завдав потерпілому близько 10 ударів по обличчю, після чого чоловік впав», - зауважили у прокуратурі Києва.

Читайте також: На Київщині чоловік кинув гранату на вулиці - поранив себе та перехожу

Наразі 17-річному киянину, який є студентом коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, повідомили про підозру.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом побиття вночі чоловіка у Дарницькому районі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-