У Харкові 11 поранених: «прильоти» російських авіабомб були у трьох районах міста

У Харкові 11 поранених: «прильоти» російських авіабомб були у трьох районах міста

Укрінформ
У Харкові зафіксували більш як три влучання керованими авіабомбами, запущеними авіацією РФ.

Про наслідки російської атаки повідомив у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Станом на зараз загалом постраждали 11 людей віком від 15 до 63 років. Одна людина у важкому стані. Інші — в середньому. Загинув 73-річний чоловік», - повідомив Синєгубов.

За його словами, у Шевченківському районі пошкоджено заклад освіти. У ньому перебувала жінка — вона дістала травми легкого ступеня. Їй надали меддопомогу. У багатоквартирних будинках поряд повибивало вікна, пошкоджені фасади будівель. Триває побудинковий обхід.

Читайте також: Зеленський показав наслідки удару по Харкову російськими КАБами

У Холодногірському районі зафіксували влучання в приватний сектор — 2 будинки зруйновано. Також «прильот» був і в Київському районі, у промислову зону.

Серед поранених - двоє дітей.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України, повідомила обласна поліція.

Як повідомлялося, 23 червня близько 15:00 Росія завдала авіаудару по Харкову. За інформацією міської ради та обласної адміністрації, росіяни били по критичній інфраструктурі, приватному сектору та дитячому навчальному закладу. Станом на 17 годину було відомо про одну загиблу людину та 10 поранених.

Після ударів зупинився метрополітен і наземний електротранспорт. Близько половини споживачів міста залишилися без світла, внаслідок знеструмлення у частині міста немає водопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-