Авіація РФ ударила по Харкову з Октябрського у Бєлгородській області - прокуратура

Авіація РФ ударила по Харкову з Октябрського у Бєлгородській області - прокуратура

Фото
Укрінформ
Ударів по Харкову 23 червня російська авіація завдала з селища Октябрський Бєлгородської області, застосували авіабомби з уніфікованим модулем планерування та корекції.

Про це повідомила у Телеграмі Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

“Загалом зафіксовані чотири удари. Попередньо, цього разу ворог застосував КАБ-250 з УМПК (керована авіаційна бомба з уніфікованим модулем планерування та корекції) з населеного пункту Октябрський Бєлгородської області РФ”, - йдеться у дописі.

У Холодногірському районі зафіксоване влучання по приватному житловому сектору. Загинув 73-річний чоловік. Отримали поранення та зазнали гострої реакції на стрес вісім людей: 16-річний хлопець, четверо чоловіків та три жінки. Пошкоджені понад 10 житлових будинків.

У Шевченківському районі частково зруйновані будівлю навчального закладу, пошкоджені багатоповерхівки та автомобілі. Отримали поранення 15-річний хлопчик та 26-річна дівчина. У 43-річної жінки гостра реакція на стрес.

Читайте також: Удар РФ по Слатиному на Харківщині: зруйнована будівля старостату, пошкоджені будинки

Два влучання було по території одного з підприємств у Київському районі.

Як повідомлялося, 23 червня близько 15:00 Росія завдала авіаударів по трьох районах Харкова. Внаслідок удару було знеструмлено половину споживачів міста, зупинився електротранспорт. Електропостачання відновили о 18-й годині.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-