Ракетний удар по Покровську: четверо загиблих, кількість поранених зросла до 40

Ракетний удар по Покровську: четверо загиблих, кількість поранених зросла до 40

Фото
Укрінформ
У Покровську на Донеччині число поранених мирних мешканців від ворожого обстрілу 24 червня збільшилося до 40 осіб, з яких троє дітей. Повідомляється про чотирьох загиблих.

Про це передає Укрінформ з посиланням на Телеграм прокуратури Донецької області.

«Станом на 16:00 внаслідок ракетного удару по Покровську четверо цивільних загинуло, ще 40 осіб зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Серед поранених троє дітей: двоє дівчат віком 11 і 12 років та 12-річний хлопець», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що 24 червня о 12:00 армія держави-агресора здійснила ракетний обстріл м. Покровська. Через пів години ворог завдав по прифронтовому місту повторного удару. Зафіксовано влучання по приватному сектору та об’єкту цивільної інфраструктури.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: В Одесі внаслідок ранкового ракетного удару пошкоджені 70 квартир у двох будинках

«Попередньо, російські окупанти використали ракети «Іскандер-М», - зазначили в прокуратурі.

Як повідомлялося, в Донецькій області армія РФ 24 червня вдарила по Покровську, у результаті щонайменше чотири людини загинули. Раніше було відомо про 34 поранених, серед них було двоє дітей, один з яких в тяжкому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-