На Волині виші передаватимуть у ТЦК списки відрахованих вступників

На Волині виші передаватимуть у ТЦК списки відрахованих вступників

Укрінформ
На Волині під час засідання Ради оборони області обговорили питання вступу військовозобов’язаних у вищі навчальні заклади і відстрочки від мобілізації. Було вирішено, що виші надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Волинської ОВА, передає Укрінформ.

“Вступ військовозобов’язаних у вищі навчальні заклади, аби отримати відстрочку від мобілізації обговорили на Раді оборони області. Запевнили, що є чітка домовленість з обласним ТЦК та СП, що надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування”, - йдеться в дописі.

Зазначається, що до обговорення залучили ректорів вищих навчальних закладів Волині, які доповіли про умови вступу та озвучили статистику щодо кількості студентів, які нині навчаються в університетах.

Читайте також: Порушення з боку ТЦК: оновили номери телефонів, куди можна звертатися

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко за результатами засідання Ради оборони області доручив керівникам відповідних силових структур тримати на контролі та унеможливити ухиляння від мобілізації за допомогою навчання у вишах.

Як повідомляв Укрінформ, серед українців немає чітко вираженого ставлення до нового закону про мобілізацію: 34% його підтримують, 52% – ні.

Фото: Волинська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-