Вночі росіяни обстріляли Люботин та Вільшану на Харківщині

Вночі росіяни обстріляли Люботин та Вільшану на Харківщині

Укрінформ
Російська армія вночі обстріляла Люботин та селище Вільшана Харківського району.

Про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

У Люботині внаслідок російського обстрілу пошкоджені чотири житлові будинки, у смт Вільшана пошкоджені два житлові будинки і дві господарчі споруди.

У с. Одноробівка Богодухівського району внаслідок обстрілу із РСЗВ пошкоджені одноповерховий багатоквартирний будинок, господарча споруда та електромережі.

Без світла залишились чотири населені пункти Богодухівського району. Всього відключені 718 абонентів. Енергетики працюють над відновленням електропостачання, зазначив голова ОДА.

У с. Новоплатонівка Ізюмського району через влучання авіабомби частково зруйнована школа, яка вже була раніше пошкоджена.

У Старому Салтові Чугуївського району через удар КАБ пошкоджені будівля ремонтної станції, складське приміщення, автомобіль, три комбайни, чотири вантажівки, два багатоквартирні та два приватні житлові будинки.

У Куп'янську-Вузловому Куп'янського району внаслідок авіаудару пошкоджені складське приміщення заводу та приватний будинок.

О 22:40 російські війська завдали авіаудару по Харкову та району. Руйнувань та постраждалих немає, підкреслив Синєгубов.

Як повідомило у Фейсбуці повітряне командування "Схід", за добу на Харківському напрямку підрозділи протиповітряної оборони знищили сім російських розвідувальних безпілотників.

"Упродовж минулої доби на Харківському напрямку підрозділами повітряного командування "Схід" збито 7 розвідників: 4 БПЛА тип уточнюється і 3 БПЛА SuperCam", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На прикордонні Сумщини вночі та зранку пролунали 40 вибухів

Як повідомляв Укрінформ, жителям Липецької громади на Харківщині заборонили в’їзд до трьох населених пунктів після підриву людей на міні та постійні обстріли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-