Війська РФ за добу обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини, двоє поранених

Війська РФ за добу обстріляли 14 населених пунктів Херсонщини, двоє поранених

Укрінформ
Минулої доби, 25 червня, під ворожим вогнем та авіаударами в Херсонській області знову опинилася низка населених пунктів. Ворожі снаряди влучили в навчальні заклади та дитячий садок.

Про це у Телеграмі повідомляє голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

"Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Придніпровське, Новотягинка, Велетенське, Комишани, Кізомис, Антонівка, Тягинка, Одрадокам'янка, Дудчани, Михайлівка, Новокаїри, Осокорівка, Львове та місто Херсон", - йдеться у повідомленні.

Прокудін зазначив, що російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено три багатоповерхівки та сім приватних будинків.

"Зафіксовано влучання в навчальні заклади та дитячий садок. Внаслідок обстрілів пошкоджені гаражі та приватні автомобілі. Через російську агресію двоє людей зазнали поранень", - написав голова ОВА.

Читайте також: Дрони та артилерія: росіяни за добу завдали 328 ударів по Запорізькій області

Як повідомляв Укрінформ, російська армія в понеділок здійснила удари по 26 населених пунктах Херсонської області, одна людина загинула, ще троє зазнали поранень.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-