На Львівщині під час тренувань сталась ДТП: травмовані три велосипедистки збірної України

На Львівщині під час тренувань сталась ДТП: травмовані три велосипедистки збірної України

Укрінформ
У Львівській області правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, в яких травмовані три велосипедистки збірної України. Слідчі за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляється на сайті Головного управління Нацполіції у Львівській області, передає Укрінформ.

«За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини події», - йдеться в дописі.

У поліції зазначили, що дорожньо-транспортна пригода сталася 26 червня, близько 12.50, на автодорозі «Східниця-Пісочна» поблизу села Солонське Дрогобицького району.

За даними правоохоронців, водій автомобіля «Peugeot 407», 47-річний львів’янин, здійснив зіткнення з велосипедисткою, 17-річною жителькою Київської області, внаслідок чого спортсменка зіткнулася ще з двома велосипедистками, 17-річними мешканками Миколаївської та Київської областей.

Читайте також: У Кривому Розі зіткнулися вантажівка і маршрутка, 22 постраждалих

Усі дівчата є членами збірної України з велоспорту та здійснювали командне тренування.

Велосипедистки отримали тілесні ушкодження та були доставлені в лікарню.

Як поінформували в поліції, максимальне покарання, передбачене санкцією ст.286 – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Укрінформ, у Кривому Розі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса та вантажівки, внаслідок якої постраждали 22 людини.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-