У Києві зачинили на вхід чотири станції червоної гілки метро

У Києві зачинили на вхід чотири станції червоної гілки метро

Фото
Укрінформ
У Києві станції метро "Політехнічний інститут", "Вокзальна", "Університет", "Театральна" зачинили на вхід для пасажирів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Київська міська державна адміністрація.

Рух поїздів на лінії організовано від станції "Академмістечко" до станції "Шулявська" та від станції "Хрещатик" до станції "Лісова".

На станції "Університет" пасажир потрапив під потяг. На місце події викликано медиків і правоохоронців.

Поїзди метро слідують без зупинки на станції "Університет".

У КМДА зазначили, що від станції "Шулявська" до "Театральної" організовано човниковий рух, а пересадочний вузол "Театральна"–"Золоті ворота" відновив роботу.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій поінформували, що рятувальники здійснюють деблокування чоловіка, який потрапив під потяг метрополітену.

"27 червня о 10:56 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення від чергового метрополітену про те, що на колію під прибуваючий потяг на станції метро "Університет" потрапила людина", - ідеться у повідомленні.

Як виявилося, на станції метро на колії під першим вагоном потяга, знаходився чоловік із затиснутими ногами.

Читайте також: Кличко показав, як іде ремонт на синій гілці метро

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня 2023 року столична влада оголосила про припинення руху поїздів на відрізку між станціями "Либідська" і "Деміївська" Оболонсько-Теремківської лінії метро у зв'язку із підтопленням тунелю на вказаній ділянці. Попередньо встановлено, що підтоплення сталося через розгерметизацію тунелю. За даним фактом прокуратура розпочала досудове розслідування. Наприкінці квітня у Києві розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів у перегінному тунелі між станціями метро “Деміївська” і “Либідська”. Як поінформував виконуючій обов'язки начальника метрополітену Віктор Вигівський, рух поїздів у Київському метрополітені між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" планують відновити на початку осені поточного року.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-