Росіяни за добу понад 2360 разів вдарили по Донеччині, пошкодили 60 цивільних об’єктів

Росіяни за добу понад 2360 разів вдарили по Донеччині, пошкодили 60 цивільних об’єктів

Фото
Укрінформ
Російські війська за минулу добу здійснили 2367 обстрілів Донецької області, внаслідок яких пошкоджень зазнали 60 цивільних об’єктів.

Про це повідомляє обласна поліція, передає Укрінформ.

«Протягом доби Росія завдала по регіону 2367 ударів… Пошкоджено 60 цивільних об’єктів – 40 житлових будинків, адмінбудівлі, кафе, магазини, автостанція, автомобілі, ЛЕП», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бомбардувань зазнали 13 населених пунктів: міста Гірник, Курахове, Селидове, Сіверськ, Торецьк, селища Гродівка, Дружба, Зарічне, Нью-Йорк, Північне, села Дачне, Карлівка, Ясенове.

Зокрема на Селидове окупанти скинули авіабомбу КАБ-500, було поранено шістьох мешканців, з них двоє дітей. Пошкоджено сім багатоквартирних і п’ять приватних будинків, чотири адмінбудівлі.

По селу Ясенове росіяни вдарили з ОТРК «Іскандер-м», у результаті одну людину вбили та одну поранили, пошкодили фермерське господарство.

Курахове ворог накрив з РСЗВ «Ураган», там двоє цивільних осіб загинули, двоє травмовані. Пошкоджено два магазини, автостанцію.

За інформацією правоохоронців, Торецьк перебуває під безперервним вогнем: російські терористи вгатили по місту трьома авіабомбами КАБ-250 та артилерією. Є загиблий, троє жителів зазнали поранень. Пошкоджено щонайменше два багатоквартирних і сім приватних будинків.

Читайте також: Нацгвардійці знищили на Донеччині російський штурмовик Су-25

У Сіверську артилерійський удар забрав життя цивільної людини, зруйновано оселю.

Двох людей травмовано в Дачному внаслідок обстрілу з РСЗВ «Ураган», пошкоджено 10 приватних осель. Ще троє поранених – у Північному, два - в Нью-Йорку, один – у Гірнику.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, минулої доби в Донецькій області внаслідок російської агресії п'ятеро людей загинули і 20 зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-