До будівництва фортифікацій на сході щомісяця долучалися пів тисячі працівників з Прикарпаття - ОВА

До будівництва фортифікацій на сході щомісяця долучалися пів тисячі працівників з Прикарпаття - ОВА

Укрінформ
Працівники комунальних підприємств і деяких будівельних компаній Івано-Франківщини закінчують обладнання фортифікаційних споруд для ЗСУ на Донеччині. Щомісяця в роботах брали участь близько 500 людей.

Про це в інтерв'ю радіо "Західний полюс" розповіла начальниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

"Ми практично вже добудували, підходимо до завершення будівництва фортифікаційних споруд... Коли я їздила туди на самому початку, мені здавалося, що нереально в такий короткий строк виконати такий об'єм робіт. Кожен місяць практично ми 500 людей відправляли в Донецьку область", - зазначила Онищук.

За її словами, прикарпатці працювали на відведеній ділянці разом з представниками інших областей.

Читайте також: На Харківщині від земельного податку звільнять власників ділянок, відведених під фортифікації

Начальник ОВА відзначила активність Івано-Франківської територіальної громади, Коломиї та району, Калуша, Городенки, Надвірнянщини. Водночас зауважила, що були й такі територіальні громади, які відмовлялися відправляти своїх мешканців на зведення фортифікацій.

Як повідомляв Укрінформ, Івано-Франківська громада від початку року скерувала на підтримку ЗСУ близько 300 млн грн. До кінця року допомогу військовим планують довести до 600 млн грн.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-