Обстріли Харківщини: загибла і восьмеро поранених, пошкоджений дитсадок і ферма

Обстріли Харківщини: загибла і восьмеро поранених, пошкоджений дитсадок і ферма

Фото
Укрінформ
На Харківщині за минулу добу через ворожі обстріли загинула жінка, поранені восьмеро мирних жителів.

Про це у Телеграмі повідомляє поліція Харківської області, передає Укрінформ.

«Протягом минулої доби військові РФ застосували проти мирного населення Харківської області авіацію, артилерію, міномети, РСЗВ, ракети та авіацію. Є загиблі та поранені цивільні мешканці. Слідчі провели 23 огляди місць подій, внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо 17 кримінальних проваджень, пов’язаних зі збройною агресією РФ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 28 червня росіяни атакували КАБами с. Варварівку, де загинула цивільна. У Циркунах, по якому тричі вдарили керованими авіабомбами, пошкоджено десять приватних будинків. Поранено восьмеро людей.

У с. Білий Колодязь внаслідок ворожого артилерійського обстрілу уламкові поранення та вибухові травми отримала жінка, пошкоджено приватний будинок. А в Петро-Іванівці через обстріл з РСЗВ «Град» пошкоджено приватний будинок і господарчі споруди.

Читайте також: Загарбники минулої доби вбили чотирьох і поранили шістьох жителів Донеччини

Постраждали від атак російських військових і с. Митрофанівка, де пошкоджено будівлю свиноферми і сільгосптехніку, та Куп’янськ-Вузловий - там пошкоджено дитячий навчальний заклад.

Одноробівку росіяни обстрілювали з артилерії, сталося влучання по околиці села. Постраждалих та руйнувань не зафіксовано.

Як повідомлялося, 27 червня на Харківщині унаслідок ворожих обстрілів постраждали 10 людей.

Фото: Фейсбук Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-