У Миколаєві в ДТП постраждали двоє дітей і четверо дорослих

У Миколаєві в ДТП постраждали двоє дітей і четверо дорослих

Фото
Укрінформ
У Миколаєві внаслідок зіткнення двох автомобілів постраждали шестеро людей, у тому числі дві дитини - чотирьох і девʼяти років.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області, передає Укрінформ.

Як зазначається, ввечері у суботу, 29 червня, на перехресті вулиць Лягіна та Потьомкінської у центрі міста зіткнулись Toyota Land Cruiser Prado і ВАЗ-21110 під керуванням 39-річних чоловіків.

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля ВАЗ-21110 та його пасажири чотирьох, девʼяти, 28, 35 та 55 років з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доправлені до медичних закладів", - поінформували у поліції.

Правоохоронці додали, що водій Toyota в аварії не постраждав.

Читайте також: Перевищення швидкості на 1% збільшує ймовірність смертельних ДТП на 4% - експерт

Слідчі кваліфікували подію за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Поліцейські встановлюють обставини та причини аварії. Громадян, які мають будь-яку інформацію, закликають звернутись за телефоном 063-621-4634 або 102.

Як повідомлялося, 27 червня у Миколаївському районі уламки збитої російської ракети впали на трасу, внаслідок чого зазнав поранень водій вантажівки та сталася ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-