В Україні через російські обстріли знеструмлені споживачі у семи областях

В Україні через російські обстріли знеструмлені споживачі у семи областях

Укрінформ
В Україні станом на ранок 30 червня внаслідок російських обстрілів залишаються без світла споживачі у семи областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

Зокрема, через ворожі обстріли у Дніпропетровській області знеструмлені 117 абонентів, у Донецькій області залишається без напруги 121 населений пункт, у Запорізькій області знеструмлені 3,9 тис. споживачів, у Сумській області без світла 4,8 тис. абонентів, у Харківській області знеструмлені 39,7 споживачів. У Херсон без світла майже 2,5 тис. споживачів, в області - 25,8 тис., у Чернігівській області знеструмлені понад 1,7 тис. абонентів.

Зазначається, що з технологічних причин у Київській області зранку були знеструмлені 935 абонентів. Відновлювальні роботи тривають.

У Сумській області енергетики заживили понад 2 тис. абонентів у восьми населених пунктах, які вимикалися через ворожі обстріли.

Читайте також: ДТЕК обіцяє відновити всі електростанції, однак на це підуть роки

У Запорізькій області через пошкодження газорозподільних мереж відключено від газопостачання 31 споживача.

Крім того, у місті Остер Чернігівської області під час ДТП пошкоджено газорегулювальний пункт, від газопостачання відключені приблизно 150 абонентів. На місце аварії викликали поліцію.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж усієї доби 30 червня діятимуть обмеження споживання електроенергії, найбільший обсяг обмежень застосовуватиметься із 17:00 до 23:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-