У Херсоні внаслідок російського обстрілу поранені двоє жінок

У Херсоні внаслідок російського обстрілу поранені двоє жінок

Укрінформ
У Херсоні внаслідок російського обстрілу Корабельного району поранені 75-річна та 45-річна жінки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА у Телеграмі.

«Через російський обстріл Корабельного району Херсона постраждала жінка», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у момент ворожого удару 75-річна херсонка знаходилася у будинку. Вона отримала контузію, вибухову та черепно-мозкову травми. Потерпілій надали меддопомогу на місці.

«Стало відомо про ще одну постраждалу через російський обстріл Корабельного району Херсона», - згодом повідомила Херсонська ОВА у Телеграмі.

Як зазначається, лікарі «швидкої» надали на місці меддопомогу 45-річній жінці, яка отримала вибухову травму, поранення спини та стегна.

Також в ОВА інформують, що за медичною допомогою звернулися ще дві жительки Херсонщини, які напередодні постраждали внаслідок російських обстрілів. Зокрема, у селі Наддніпрянське під ворожий удар потрапила 77-річна жінка. У неї діагностували легкі поранення - вибухову травму, забій грудної клітини, уламкові поранення рук та ніг. А через атаку російського FPV-дрона у Нововоронцовці 40-річна жінка отримала контузію, струс мозку, вибухову та черепно-мозкову травми. Потерпілим надали меддопомогу, надалі вони лікуватимуться амбулаторно.

Читайте також: Росіяни обстріляли передмістя Херсона, поранена жінка

Як повідомляв Укрінформ, російські війська обстріляли селище Антонівка у передмісті Херсона, поранень зазнала 97-річна жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-