На Київ суне гроза

На Київ суне гроза

Укрінформ
У Києві у найближчі три години до кінця доби очікується гроза (І рівень небезпечності, жовтий).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланнм на Український гідрометцентр.

Фахівці рекомендують під час грози уникати перебування поблизу великих дерев, рекламних щитів, ліній електропередачі та не паркувати автотранспорт поруч із ними.

Також варто щільно закрити вікна будинків, прибрати із незасклених балконів і лоджій предмети, що можуть випасти назовні.

У КМДА радять у випадку, коли впало дерево чи зламалися гілки, повідомити аварійно-диспетчерськуїслужбу комунального об’єднання "Київзеленбуд" за телефоном: 044-272-40-18.

Коли падіння дерев і гілок загрожує життю, слід звертатися до рятувальників за номерами 101 або 044-430-37-13 (комунальна аварійно-рятувальна служба "Київська служба порятунку").

Читайте також: В Україні через негоду знеструмлені 245 населених пунктів

У випадку травмування людини негайно потрібно зателефонувати за номером 103.

При несправності світлофорних об’єктів чи дорожніх знаків - повідомити комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху" за телефоном: 050-387-35-42.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві упродовж вівторка, 2 липня, концентрація діоксиду азоту сягне гранично допустимих значень, що негативно впливатиме на самопочуття людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-