На території «Охматдиту» тривають пошуково-рятувальні роботи

На території «Охматдиту» тривають пошуково-рятувальні роботи

Фото, відео
Укрінформ
У столиці на території лікарні «Охматдит» тривають пошуково-рятувальні роботи та ліквідація наслідків ракетного удару, завданого Росією 8 липня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі Київська міська військова адміністрація.

«В «Охматдиті» рятувальники безперервно розбирають завали зруйнованого корпусу. Демонтуються перекриття, які обвалилися, розчищаються завали. В інших будівлях лікарні, які постраждали від рашистської ракети, від вечора і до ранку закривали вибиті вікна, двері та балкони. Десь встановлювалися плити OSB, десь – закривали плівкою», - ідеться в повідомленні.

Начальник КМВА Сергій Попко зранку перевірив хід виконання робіт та оцінив поточні потреби для відновлення.

«Всі заходи з ліквідації наслідків чітко сплановані та регламентовані. В першу чергу закривали ті приміщення, де знаходиться важливе медичне обладнання аби уникнути негативного впливу пилюки, бруду та вологи і зберегти дорогоцінну техніку. Територія «Охматдиту», крім зруйнованого корпусу, розчищена від сміття», - зауважили в КМВА.

Як зазначається, на місці працюють усі необхідні служби – ДСНС, медики, поліція, Червоний Хрест та інші. Роботи з ліквідації наслідків тривають.

Читайте також: Німеччина готова прийняти на лікування дітей з «Охматдиту»

Як повідомлялося, Росія завдала 8 липня удару по київській дитячій лікарні «Охматдит», де лікуються діти з усієї України. Багато країн уже засудили цей кричущий злочин. РБ ООН проведе спеціальне засідання з цього питання 9 липня.

Розбір завалів лікарні «Охматдиту» / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Наслідки удару по «Охматдиту» / Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-