Обстріли Луганщини: ворог тричі вдарив з авіації по Макіївці, Невське атакував дронами

Обстріли Луганщини: ворог тричі вдарив з авіації по Макіївці, Невське атакував дронами

Укрінформ
Російська армія завдала по території Макіївки Луганської області три удари з авіації, один - з реактивної системи залпового вогню, застосовувала артилерію та безпілотники.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

За його словами, "Макіївку росіяни обстріляли з різних видів озброєння. По території села та навколо завдані три удари з авіації, один - з реактивної системи залпового вогню, застосовувалися артилерія та безпілотники. Від артилерійського вогню та БпЛА потерпало і Невське".

Як поінформував Лисогор, 14 разів російські війська атакували поблизу Греківки, Невського та Макіївки, а також намагалися просунутися в Білогорівці.

Як ідеться в повідомленні обласної держадміністрації, у тимчасово захопленому росіянами Сєвєродонецьку черга до Пенсійного фонду зібрана на місяц уперед. Талон на прийом до спеціалістів можна отримати лише на середину серпня.

"У випадку, якщо прогавиш свій час, - ще понад 30 діб очікування. За два роки організація обслуговування залишилася на вкрай низькому рівні. Щоправда, ввели електронну чергу - в час, коли інтернет в місті відсутній", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Ворог на Луганщині б’є по автошляхах для ускладнення логістики - Лисогор

Жителі Рубіжного "не можуть своєчасно дізнатися, чи потрапило їхнє житло під так звану "націоналізацію". Бо більшість відповідних оголошень публікується лише на під'їздах будинків. Низка - в інтернеті, якого, як і в Сєвєродонецьку, в Рубіжному в населення немає. Дізнатися про "віджим" важко, навіть якщо мешкаєш в іншій частині міста чи прилеглому селі", - підкреслили в ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, у деяких містах і районах на захопленій росіянами частині Луганщини відсутнє водопостачання. У Луганську подача води суттєво обмежена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-