На Сумщині зменшилась активність ворожих ДРГ - прикордонники

На Сумщині зменшилась активність ворожих ДРГ - прикордонники

Укрінформ
Кількість спроб та активність російських диверсійно-розвідувальних груп зайти на територію Сумщини знизилась.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Якщо говорити про Сумщину, то можна охарактеризувати ситуацію як щоденні обстріли, які Росія не припиняє здійснювати по території України в межах цієї області. Звісно, що обстріли є і по Північному, і по Харківщині», - зазначив Демченко.

За його словами, на щастя, наразі активність ворожих розвідувальних груп у Сумській області за останній час дещо знизилася.

Демченко зазначив, що багато населених пунктів області знаходяться безпосередньо на лінії кордону, а перебування українських сил там ускладнюється власне діями ворога.

«Але всі спроби, навіть у таких умовах, спроби заходу ворожих диверсійних груп, звісно, під повним контролем українських захисників, які відразу вибивають ворога за межі нашої території, не даючи їм там закріпитися», - запевнив речник ДПСУ.

Читайте також: Клименко на Харківщині обговорив протидію російським ДРГ

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі та вранці 10 липня два рази обстріляли прикордонні громади Сумської області, зафіксовані 4 вибухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-