Військові РФ минулої доби випустили 32 КАБи по Харківщині

Військові РФ минулої доби випустили 32 КАБи по Харківщині

Фото
Укрінформ
Минулої доби ворог випустив по території Харківщини 32 КАБи.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні дії. Тут відбулося 13 бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке, Стариця, Липці та Вовчанськ», - йдеться в дописі.

Зазначається, що на Купʼянському напрямку було 11 атак. Сили оборони відбили усі штурмові дії противника біля Синьківки, Степової Новоселівки, Піщаного та Берестового.

Синєгубов додав, що по території Харківщини ворог випустив 32 КАБи.

У с. Завадське Богодухівського району ворожий обстріл пошкодив приватний будинок та інші господарчі споруди. У с. Новоосинове Куп’янського району внаслідок ворожого артобстрілу пошкоджені п’ять приватних будинків, три господарчі споруди.

У с. Борщова Харківського району внаслідок ворожого мінометного обстрілу пошкоджено приватний будинок. У с. Слобожанське внаслідок удару КАБу зруйновано 13 приватних будинків.

У м. Вовчанськ внаслідок мінометного обстрілу постраждала 68-річна жінка.

Читайте також: На Херсонщині за добу внаслідок обстрілів РФ загинула людина, шестеро поранені

«Окупанти двома дронами вдарили FPV-дроном по селу Одноробівка Богодухівського району. Удари відбулися під час надання населенню пенсії працівниками пересувного поштового відділення "Укрпошта". Знищена автівка, ще одна отримала пошкодження», - додав посадовець.

У с. Стариця під час евакуації по лісосмузі підірвалась група цивільних.

«Загалом постраждали 6 людей: у трьох чоловіків 30, 48, 52 років діагностували гостру реакцію на стрес; у двох чоловіків віком 18, 63 та у 43-річної жінки — вибухові поранення. Усі постраждалі — госпіталізовані», - йдеться в дописі.

Як повідомляв Укрінформ, в лісі поблизу Циркулів Харківського району внаслідок підриву на протитанковій міні загинула родина з шести людей, включно з двома дітьми.

Фото: Телеграм Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-