Київщина й американський штат Юта підписали меморандум про співпрацю

Київщина й американський штат Юта підписали меморандум про співпрацю

Фото
Укрінформ
Київська обласна військова адміністрація та штат Юта (США) співпрацюватимуть за низкою напрямків, зокрема щодо розвитку різних сфер бізнесу, соціальних та гуманітарних проєктах.

Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"У присутності Президента Володимира Зеленського посол України у США Оксана Маркарова підписала меморандум про взаєморозуміння між Київською ОВА та штатом Юта з губернатором Юти Спенсером Коксом", - написав Кравченко.

За його словами, документ передбачає співпрацю у багатьох сферах, серед яких - економіка; енергетика; аерокосмічна й оборонна промисловість; програмне забезпечення й інформаційні технології; сільське господарство; освіта, туризм; охорона здоров'я та довкілля; наука та технології; мистецтво, культура та гуманітарний напрям.

"Співпраця між Ютою та Київщиною має великий потенціал для обох сторін. Це сприятиме підвищенню рівня життя людей, розвитку бізнесу, реалізації гуманітарних та соціальних проєктів", - зазначив Кравченко.

Читайте також: Громадянський сектор Київщини впроваджує найбільше в Україні субгрантових проєктів за підтримки ЄС

Він додав, що у штаті Юта проживає близько чотирьох тисяч українців, зокрема 2,5 тисячі біженців.

Як повідомлялося, Київська область та штат Вашингтон (США) створять онлайн-платформу для розширення економічного співробітництва між регіонами.

Фото: Руслан Кравченко, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-