На Полтавщині затримали викрадача дитини з пологового будинку

На Полтавщині затримали викрадача дитини з пологового будинку

Фото
Укрінформ
У Полтавській області поліцейські затримали викрадача новонародженої дитини з перинатального центру – зловмисником виявився чоловік у жіночому одязі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

За інформацією поліції, камери спостереження показували, що з великим пакунком із закладу виходила жінка. Але оперативники встановили, що зловмисником був чоловік-транссексуал.

«Свій вчинок затриманий пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру», - зазначив начальник ГУНП в Полтавській області Євген Рогачов.

За цим фактом ведеться досудове розслідування проваджень, відкритих за ч. 3 ст. 146 та ч. 2 ст. 367 КК (викрадення малолітньої та службова недбалість, що спричинили тяжкі наслідки).

Слідчі поліції готують клопотання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

За скоєне 25-річному викрадачу загрожує від 5 до 10 років за ґратами.

Читайте також: Викрадення немовляти у Кременчуці: прокуратура перевірить працівників перинатального центру

Як повідомляв Укрінформ, 14 липня до поліції Кременчука Полтавської області надійшло повідомлення від жінки, що у неї з післяпологової кімнати перинатального центру зникло 4-денне немовля. На розшук зниклої дитини був орієнтований весь особовий склад поліції Полтавської області.

Перше фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-