У Миколаєві внаслідок російського удару пошкоджені три будинки та дитсадок

У Миколаєві внаслідок російського удару пошкоджені три будинки та дитсадок

Укрінформ
У Миколаєві внаслідок російського ракетного удару увечері у п'ятницю пошкоджені три жилові багатоповерхівки та дитячий садок, відомо про трьох загиблих та п’ятьох травмованих.

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив у Телеграмі.

За його словами, ворог атакував середмістя Миколаєва, серед загиблих - дитина. Ракета влучила в дитячий майданчик у дворі багатоповерхівок.

“За даними на цю мить, загинули троє людей - чоловік, жінка і дитина. Мама хлопчика перебуває у стані шоку. Із жінкою працюють психологи Державної служби з надзвичайних ситуацій”, - зауважив Клименко.

Загалом щонайменше п'ятеро жителів дістали поранення.

Читайте також: Двоє загиблих, серед поранених - медики: Херсонська ОДА показала наслідки обстрілу Білозерки

Рятувальники та поліцейські зараз обстежують місце події - окрім трьох будинків, руйнувань зазнав і дитячий садок. "Потерпілим надаємо усю необхідну допомогу. Розгорнуто штаб допомоги. Постраждалі, зокрема, можуть подати там заяву до поліції про зруйноване та втрачене майно", - підкреслив міністр внутрішніх справ.

За словами Клименка, загалом із початку повномасштабного вторгнення Росія вбила вже понад 560 українських дітей, ще понад 1460 - поранила.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 19 липня армія РФ завдала ракетного удару по Миколаєву влучивши у дитячий майданчик поблизу багатоповерхового будинку.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-