Армія РФ з артилерії обстріляла прикордоння Сумщини, є загибла та поранений

Армія РФ з артилерії обстріляла прикордоння Сумщини, є загибла та поранений

Укрінформ
Російська армія із артилерії обстріляла Великописарівську громаду Охтирського району Сумської області, загинула 62-річна жінка, її 66-річний чоловік дістав поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Офіс генерального прокурора.

«За даними слідства, 19 липня 2024 року близько 16:00 ворог з артилерії обстріляв цивільну інфраструктуру Великописарівської громади Охтирського району на Сумщині. Внаслідок атаки окупантів 62-річна жінка загинула, її 66-річний чоловік отримав поранення», - йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Охтирської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаї війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Читайте також: Ворог тричі за день обстріляв Нікопольщину з важкої артилерії

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. У подальшому матеріали кримінального провадження будуть передані до Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська вночі та вранці 19 липня сім разів обстріляли прикордонні громади Сумської області, зафіксовані 27 вибухів, поранена жінка.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-