Російські війська за добу 26 разів обстріляли населені пункти  Донеччини

Російські війська за добу 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини

Фото
Укрінформ
Упродовж доби російські війська 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«У Покровському районі в Кураховому пошкоджено багатоповерхівку. У Покровську пошкоджено три будинки і будівлю підприємства, частково зруйновано адмінбудівлю», - написав Філашкін.

Щодо Краматорського району, то в Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 19 будинків, крамницю і два інфраструктурні об'єкти. У Марковому Костянтинівської громади пошкоджено два будинки та об'єкт інфраструктури.

У Бахмутському районі в Торецьку одна людина загинула і двох поранено, пошкоджено два будинки і нежитлову споруду. У Часовоярській громаді пошкоджені чотири приватні будинки і дві багатоповерхівки.

Читайте також: Ворог за добу вбив п'ятьох жителів Донеччини

Загалом за добу росіяни 26 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 421 людину, у тому числі 83 дитини.

Своєю чергою у поліції регіону уточнили, що ворог упродовж минулої доби ворог завдав 2696 ударів по лінії фронту та житловому сектору на Донеччині. Є влучання, зокрема у Кураховому, Лимані, Торецьку, у селищах Гродівка, Райгородок та селах Малинівка, Маркове, Мирне, Михайлівка, Рай-Олександрівка і Ставки.

За даними поліції, пошкоджені загалом 23 цивільні об’єкти, зокрема 15 житлових будинків, заклад освіти, кафе, автотранспорт, критична інфраструктура.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, на Донеччині внаслідок обстрілів російських військ упродовж минулої доби загинула людина, ще шестеро отримали поранення.

Фото: ФБ/Вадим Філашкін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-