Поліція пояснила причини затримання чоловіка у Києві працівниками ТЦК

Поліція пояснила причини затримання чоловіка у Києві працівниками ТЦК

Укрінформ
Чоловік, відео із затриманням якого шириться в інтернеті, вчиняв хуліганські дії, тому його затримали і доставили до управління поліції Святошинського району Києва.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Патрульна поліція Києва.

«Сьогодні, під час спільного відпрацювання з працівниками центру комплектування та соціальної підтримки, ми помітили підозрілого чоловіка, який, побачивши поліцейських, подався навтьоки», - ідеться у повідомленні.

Втікача швидко наздогнали та зупинили, натомість громадянин почав агресивно поводитися, нецензурно висловлюватися та штовхати поліцейських, ідеться в повідомленні.

Читайте також: В Одеському ТЦК прокоментували скандал зі штовханням жінки на людину у візку

Правоохоронці склали на порушника протоколи за ст. 185 (злісна непокора вимозі поліцейських) та за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські зазначили, що для подальшого зʼясування всіх обставин громадянина доставили до управління поліції Святошинського району.

Як повідомляв Укрінформ, у Генеральному штабі Збройних сил України роз'яснили, як відбувається рекрутинг добровольців за письмовими згодами від командирів військових частин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-