В Одесі держсекретар Ватикану оглянув зруйнований росіянами кафедральний собор

В Одесі держсекретар Ватикану оглянув зруйнований росіянами кафедральний собор

Фото
Укрінформ
В Одесі держсекретар Святого Престолу кардинал Пʼєтро Паролін оглянув Спасо-Преображенський кафедральний собор, який зруйнувала російська ракета, та ознайомився з роботою зернового коридору.

Про це у Телеграмі повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, передає Укрінформ.

«Державний секретар Святого Престолу кардинал Пʼєтро Паролін з візитом на Одещині. В Одесі кардинал Паролін зустрівся з представниками католицької спільноти, ознайомився з роботою українського зернового коридору, завдяки якому забезпечується глобальна продовольча безпека, а також оглянув зруйнований внаслідок російської атаки Спасо-Преображенський кафедральний собор», - зазначив Кіпер.

Він зауважив, що цей візит держсекретаря Святого Престолу в Україну після початку повномасштабного російського вторгнення є першим.

«Вдячні за вираження уваги, яку Святіший Отець не припиняє приділяти Україні та встановленню справедливого миру», - додав Кіпер.

Читайте також: Святий Престол підтвердив свою позицію щодо залучення всіх сторін до мирного врегулювання в Україні

Як повідомляв Укрінформ, державний секретар Святого Престолу кардинал Паролін перебуває в Україні з візитом, метою якого є надання українській святині - Всеукраїнського санктуарію Пречистої Діви Марії в Бердичеві - статусу малої базиліки та вираження тієї уваги, яку Папа Римський Франциск приділяє ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-