Під час окупації Херсона росіяни розстріляли на вулиці чоловіка, поліція шукає свідків

Під час окупації Херсона росіяни розстріляли на вулиці чоловіка, поліція шукає свідків

Укрінформ
Поліція шукає свідків вбивства росіянами 45-річного чоловіка під час окупації Херсона, місцевого мешканця застрелили на вулиці ввечері 17 жовтня 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив відділ розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

«Відділом розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області розслідується злочин, учинений військовими рф, і для цього нам потрібна ваша допомога!», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 17.10.2022 близько 22 години військовослужбовці РФ, знаходячись по вулиці Комунальній у місті Херсон, із застосуванням вогнепальної зброї вбили місцевого мешканця - чоловіка віком 45 років.

Читайте також: Військові РФ атакували з безпілотника жителя Херсона - він поранений

Поліцією здійснює збір доказів, встановлення свідків та очевидців вказаної події.

Як повідомляв Укрінформ, поліція шукає свідків вбивства росіянами молодого чоловіка - велосипедиста, що сталося 11 березня 2022 між селами Миколаївка та Іванівка Бериславського району Херсонської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-