Вранці росіяни ударили по Харкову ракетою «Іскандер-М» - поліція

Вранці росіяни ударили по Харкову ракетою «Іскандер-М» - поліція

Укрінформ
Вранці 24 липня РФ ударила по Харкову «Іскандером-М», тип другої ракети встановлюється.

Про це сказав начальник Головного управління Нацполіції Харківської області Володимир Тимошко в ефірі Суспільного, передає Укрінформ.

«Ми встановили тип однієї ракети з двох. Це приватний сектор і об’єкт цивільний у Немишлянському районі, який жодного разу з початку повномасштабного вторгнення не використовувався ні ЗСУ, ні іншими силами оборони. Це цивільне підприємство, яке займається перевезеннями. Саме в адміністративну будівлю цього підприємства було влучання, і ми точно знаємо, що це «Іскандер-М», 9М723 модифікація, що встановлено за маркуванням на частинах, які вилучили вибухотехніки», — сказав Тимошко.

Друге влучання – у приватний сектор по будинку, що розташовується за 500-600 метрів від першої локації.

«Там теж є частки, але дуже незначні й невеликі, тому ще тривають дослідження. Можливо, що «Іскандер» у повітрі розвалився, і могла частина потрапити в об’єкт промисловий, а інша — у приватний. Ми з таким стикалися. Тому казати, що було дві ракети, ми точно не можемо, поки точно вибухотехніки не скажуть», — пояснив начальник облуправління Нацполіції.

Приблизно в час ракетного обстрілу відбувалася й атака безпілотниками, працювали мобільні групи ППО, зазначив Тимошко.

Читайте також: Війська РФ ударили ракетами по інфраструктурному об'єкту в Харкові

Щодо удару по Фельдман Екопарку він повідомив, що було влучання по стайні. З’ясовується, чи це був «Шахед», якого приблизно в цей же час фіксували в області, чи інший БпЛА.

Наслідки удару по Харкову / Фото: В'ячеслав Мадієвський. Укрінформ

Як повідомлялося, 24 липня з 5:15 до 5:25 росіяни завдали ударів по Немишлянському району Харкова та Малоданилівській громаді Харківського району.

Читайте також: В екопарку під Харковом через обстріли сталася пожежа, є постраждалі

Під ударом була стайня екопарку, де, рятуючи тварин, постраждали двоє працівників, та офісу швейцарського фонду FSD, який займається гуманітарним розмінуванням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-