У Херсонській громаді внаслідок обстрілу пошкоджені будинки та ЛЕП

У Херсонській громаді внаслідок обстрілу пошкоджені будинки та ЛЕП

Укрінформ
У Херсонській громаді, у Комишанському старостинському окрузі, внаслідок обстрілу пошкоджені приватні будинки та лінія електропередач - без світла та водопостачання залишилися селище Приозерне, частково - Комишани і Зимівник.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська МВА.

«Цієї ночі армія РФ з тимчасово окупованого лівого берега вкотре обстріляла Комишанський старостинський округ», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, пошкоджені приватні будинки, лінія електропередач.

Унаслідок ворожої атаки Приозерне, частково Комишани і Зимівник наразі без електро- та водопостачання.

Як інформують у МВА, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу ворог обстріляв 10 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Комишанах та Садовому.

Зокрема, були пошкоджені 7 багатоповерхових та 5 приватних будинків, ділянка газогону, господарча споруда та цивільне авто.

Читайте також: На Херсонщині минулої доби через обстріли загинув цивільний, шестеро поранені

Унаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу одна жінка загинула, ще 4 людей зазнали поранень різних ступенів тяжкості.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у селищі Приозерне Херсонської громади відновили електро- та водопостачання, що зникло внаслідок нічного обстрілу, повернули світло і у селище Комишани, що було також частково знеструмлене.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-